waxen

Wie ben ik 

Het idee te hebben een waxsalon te beginnen is één ding, om dit idee handen en voeten te geven is iets anders. Waar te beginnen? Tot voor kort had ik immers alleen voor “bazen" gewerkt en nu werd ik zelf baas. Beslissing kwamen nu niet meer van bovenaf, maar uit mezelf.

Ik merkte wel dat het belangrijk is positief ingesteld te zijn en te blijven. Juist door die positieve insteek, kwamen er ook steeds mensen op mijn pad die mij verder hielpen, zoals een goede accountant die met mij meedenkt. Ook besloot ik een coach te zoeken (en uiteindelijk gevonden!) die mij de ins en outs van het ondernemerschap laat zien, en me in mezelf laat geloven.

Dit alles maakte en maakt mij tot wie ik ben. Een sterke vrouw met een eigen salon waarbij de oorspronkelijke waardes zoals vertrouwen, professionaliteit en hygiëne voorop staan.

Het fijne is dat mijn klantenkring deze mindset ook opmerkt en steeds opnieuw terugkomt.