Vragen over waxen

Is waxen pijnlijk​?

Dit is voor iedereen verschillend, maar helemaal pijnloos is het niet. Wij gebruiken de juiste technieken en hoogwaardige waxen, hierdoor valt de pijn vaak enorm mee.  Tijdens de behandeling houden we rekening met je en je zult zien dat het heel goed te doen is!


Kan ik tussen de waxbehandelingen scheren​?

Scheren tussen de wax behandlingen door kan, maar dit wij raden niet aan. De haren komen na het scheren harder terug waardoor de volgende waxbehandeling aanvoelt als de eerste keer en dus wat pijnlijker kan zijn.

Komen de haren dikker terug?
Nee, eerder het tegenovergestelde. De haren komen zachter terug, dit in tegenstelling tot scheren. Sommige haartjes komen zelfs helemaal niet meer terug, omdat door het waxen sommige haarzakjes dood gaan.

Kan ik als minderjarige worden gewaxt?
Dat kan, wel moet je onder de 18 jaar moeten toestemming hebben van jouw ouders/verzorgers.

Hoe zit het met de hygiëne?
Wíj vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Bij een behandeling werken wij altijd met (wegwerp) handschoenen. De spatels, om de wax aan te brengen, gebruiken we maar één keer (no double dipping!). 

Kan ik me laten waxen als ik ongesteld ben?
Waxen tijdens de menstruatie is geen probleem, zolang je een tampon in hebt. We gaan er wel vanuit dat je schoon op jezelf bent.

Wanneer kan ik niet waxen?
Waxbehandelingen worden afgeraden wanneer u de volgende medicatie gebruikt: Retin A, Renova, Roaccutane, Differin. Bij twijfel altijd eerst even de huisarts raadplegen.

Kan ik pinnen?
Pinnen en contant, het kan beide.

Binnen hoeveel uur kan ik mijn afspraak afzeggen/verzetten?
Het kan altijd gebeuren dat er iets tussenkomt. Kosteloos je afspraak  verzetten of annuleren id mogelijk als je dit minimaal 24 uur van te voren laat weten. Helaas moeten wij anders 50% van de kosten in rekening brengen.

Kan ik een pakket/abonnement in delen betalen?
Ja, dat kan. Bij het betreffende pakket staat in hoeveel delen je kunt betalen. We gaan er wel vanuit dat je elke maand dat deel betaalt, ook al sla je een aantal behandelingen over.wenkbrauwen_waxen

Tips voor het waxen.

Gratis, mijn wax guide voor jou!

Ben je klaar voor de volgende stap, maar weet je niet goed hoe jij jezelf het beste kan voorbereiden? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar welke tips ik graag met jou wil delen.
Ik kan nu alvast verklappen dat een behandeling meer is dan alleen het verwijderen van de haren. Er zitten zoveel voordelen aan en met de juiste voorbereiding ben jij gegarandeerd van een stralende zachte huid. Onzekerheid door te veel haargroei is verleden tijd. 
Meer weten? Download dan nu mijn tips! Thank me later :