Voorbereiding Brazilian wax


Allereerst wil ik je bedanken dat je mij kiest als jouw erkende waxspecialist. Ik voel mij daarin zeer vereerd. Helemaal omdat ik weet hoe nerveus je kan zijn deze eerste stap te zetten. Om nog maar niet te spreken over het écht te doen. Wel is het belangrijk om de volgende stappen te doorlopen zodat jij verzekerd bent van een optimaal resultaat.
 

 De belangrijkste stap voor het maken van een afspraak is het checken van de haarlengte. Om de juiste haarlengte te hebben adviseer ik  om de haren net zo lang of langer dan een rijstkorrel te laten groeien. Om verwarring te voorkomen dit staat ongeveer gelijk aan drie weken niet scheren.

Scrubben, scrubben, scrubben! Vanaf het moment dat je een afspraak gemaakt hebt is het belangrijk te gaan scrubben. En dan iedere dag tot aan de afspraak. Als je last hebt van ingegroeide haren zal het scrubben helpen de haren makkelijker door de huid te laten groeien. Tijdens het waxen zal je daar veel profijt van hebben.

Scrub het liefst met een houten droogborstel. Dit omdat we soms geneigd zijn de huid te hard te scrubben met lichaamsscrubs en daar het huidweefsel mee kunnen beschadigen. De droogborstel zit bij de prijs van de Brazilian waxpakketten inbegrepen.
 
Plan je afspraken vooruit om teleurstellingen te voorkomen. De online agenda is hier speciaal voor gemaakt. Hierin kan je ook makkelijk je afspraak annuleren of al een jaar vooruit plannen. 


Reviews van klanten