Moederdag actie

Be your own kind of beautiful

Je kent het vast wel: de dag komt uren tekort. Je bent moeder, je hebt een baan en dan is er ook nog het huishouden dat je - als je gelukt hebt - kunt verdelen tussen je partner en jezelf.

Dan zijn er de kinderen, waarvan je zielsveel houdt, maar die wel naar school, naar clubjes en naar verjaardagspartijtjes gebracht moeten worden. En als je dan s’avonds op de bank ploft, grijnst de wasmand met strijkgoed je aan....

Sta je eindelijk onder de douche (zonder kind , als dat überhaupt mogelijk is) moet je je benen alweer scheren. Dus snel scheren om een beetje tijd te besparen en er uiteindelijk een litteken rijker van te worden, want snel en scheren is vaak geen goede combinatie.

Ik begrijp dat als geen ander, omdat ik hetzelfde meemaak. Toch is er iets wat ik geleerd hebt: kinderen, werk, huishouden, alles verdient aandacht, maar JIJzelf ook! Gun jezelf dan ook wat extra ME time.

Speciaal voor moederdag (of omdat je het zelf goed kunt gebruiken) hebben we nu leuke cadeaubonnen. Verkrijgbaar in de waxsalon of te bestellen via ​[email protected]​ (informeer naar de mogelijkheden, bellen kan ook).

...Omdat iedereen wat extra persoonlijke aandacht verdiend!

Volg & like onze salon:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram

Zou u zo vriendelijk willen zijn ons te liken en te volgen?