waxsalon golden pineapple

Meest gestelde vragen

Is waxen pijnlijk​ ?

Dit is voor iedereen verschillend. Maar pijnloos is het niet. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen. Wij hebben de juiste techniek en werken met een hoogwaardige wax. Dat maakt​ dat de behandeling bij ons heel goed te doen is!


Kan ik tussen de waxbehandelingen scheren​ ?

Dat kan, maar wij raden dit niet aan. De haren komen na het scheren harder terug waardoor de volgende waxbehandeling aanvoelt als de eerste keer.

Kan ik me laten waxen als ik ongesteld ben?
Waxen tijdens de menstruatie is geen probleem, zolang je een tampon in hebt. We gaan er wel vanuit dat je schoon op jezelf bent.

Kan ik als minderjarige worden gewaxt?
Dat kan. Klanten onder de 18 jaar moeten wel toestemming hebben van de
ouders/verzorgers.

Hoe zit het met de hygiëne?
Wíj vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Bij een behandeling werken wij altijd met (wegwerp) handschoenen aan. Wij gebruiken de spatels om op uw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping!).

Komen de haren dikker terug?
Nee, eerder het tegenovergestelde. De haren komen zachter terug. Door het waxen gaan sommige haarzakjes dood. Daar komt dus helemaal geen haartje meer voor terug.

Wanneer kan ik niet waxen?
Waxbehandelingen worden afgeraden wanneer u de volgende medicatie gebruikt: Retin A, Renova, Roaccutane, Differin. Bij twijfel altijd eerst even de huisarts raadplegen.

Kan ik pinnen?
Pinnen en contant, het kan beide.

Binnen hoeveel uur kan ik mijn afspraak afzeggen/verzetten?
Het kan altijd gebeuren dat er iets tussen komt. Kosteloos je afspraak annuleren/verzetten kan, als je dit minimaal 24uur van te voren laat weten. Helaas moeten wij anders 50% van de kosten in rekening brengen.